Personlig assistent Hudiksvall - Helger

Vi söker dig en kvinnlig eller manlig assistent till en kvinnlig brukare i 70-års åldern. Vi ser det som viktigt att du har sunt förnuft, är noggrann och omhändertagande samt att du tar egna initiativ. Du bör vara följsam och lyhörd så att du som assistent smälter in i vardagen med anhörig till brukare. Du bör även ha intresse för matlagning.

Du ska vara brukaren behjälplig i hemmet vid exempelvis personlig hygien och förflyttningar. Du bör ha stor respekt för den personliga integriteten när det gäller brukare och anhörig. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är en merit men i det stora hela är det personkemin som är avgörande i jobbet hos denna brukare.

 I nuläget är behovet omgående schemalagda helger mellan kl. 08.00 och 16.00, därutöver timvikarie vid behov. Du som söker bör inte vara rökare.

Brukaren bor i Hudiksvall.

Skicka din ansökan till ansokan@passteam.se

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES

Vi söker dig, en kvinnlig eller manlig assistent till en 10-årig brukare. Vi ser det som viktigt att du är ansvarsfull, noggrann, lekfull och omhändertagande samt att du tar egna initiativ för att kunna göra aktiviteter med brukaren. Du bör även vara följsam och lyhörd så att du som assistent smälter in i vardagen med övriga familjemedlemmar. Du bör klara tunga lyft, ha körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är ett plus.

I nuläget är behovet timvikarie vardag och helg. Brukaren bor i Söderhamn.

Skicka din ansökan till ansokan@passteam.se

Sommarjobb

Vi söker nu ett antal sommarvikarier i Bollnäs, Ovanåkers, Söderhamns och Ljusdals kommun.

I arbetet som personlig assistent ger du stöd och hjälp till en person i hans/hennes dagliga liv både i hemmet samt ute på olika aktiviteter. Assistenter rekryteras utifrån brukarens behov och önskemål. Vi söker assistenter som är flexibla, lugna, trygga samt lyhörda. Arbetstiden varierar och kan vara både dag, kväll, natt samt dygnspass beroende på vilken brukare man arbetar hos. 

Välkommen in med din ansökan till ansokan@passteam.se senast den 10 maj. Rekrytering pågår fortlöpande så lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna någon av våra Samordnare med personalansvar på tfn 0278-51 12 00.